Ledig stilling som barnehagelærer.

Ledig stilling i Ringelihorn steinerbarnehage

Ringelihorn Steinerbarnehage søker etter barnehagelærer i 100% vikariat fra 1. august 2023 til 30. Juni 2024. (med mulighet for forlengelse/fast ansettelse)

Ringelihorn steinerbarnehage ligger på Vingnes i Lillehammer. Barnehagen har to avdelinger, Lillehorn 1-3år med 9 plasser, og Storehorn 3-6år med 18 plasser. Vi har en fin hage med store trær, jordgamme, høne og vår egen grønnsak –og urtehage, bærbusker og frukttrær. Ringelihorn er en Debio-sertifisert barnehage med 90 prosent økologiske matvarer. Det serveres varm mat fire ganger i uken, hvor unntaket er egen matpakke på turdag. Barnehagen ligger i direkte tilknytning til skog og mark. Nærområdet og fasilitetene inne og ute tas flittig i bruk i forbindelse med feiring og forberedelse til årstidsfestene som steinerbarnehagens innhold og aktiviteter dreies rundt.

Ønskede kvalifikasjoner

· Du er utdannet steinerpedagog eller barnehagelærer.

· Du har erfaring fra steinerbarnehage, eventuelt interesse og nysgjerrighet for steinerpedagogikk.

· Du har gode språkferdigheter, både muntlig og skriftlig.

· Politiattest må fremlegges før ansettelse.

Personlige egenskaper

· Du er en trygg og god rollemodell.

· Du er positiv, engasjert og viser arbeidsglede.

· Du er tilstedeværende og omsorgsfull.

· Du har gode kommunikasjon- og samarbeidsevner.

· Du bidrar til et godt arbeidsmiljø.

. Du yter det «lille ekstra».

Menn oppfordres til å søke!

Ringelihorn Steinerbarnehage tilbyr;

• Et godt arbeidsmiljø med engasjerte voksne som er opptatt av å være gode forbilder.
  • En barnehagehverdag hvor vi har fokus på å gi barna gode sanseopplevelser i et kreativt skapende miljø hvor frileken blir vektlagt.
  • Gode pensjons- og forsikringsvilkår.
  • Tariffavtale gjennom PBL.

Vi leser søknader og innkaller til intervju fortløpende.

Søknadsfrist 28. februar 2023

For spørsmål om stillingen kontakt Åse Rød på telefon 61 25 65 96

Søknaden sendes til epost ringelihorn@steinerbarnehage.no

Reklame